4. toukokuuta 2015

BLOGIEN ESITTELYT

Hei ihanat ja pahoittelut tän postauksen viivästymisestä. Tuo viikonlopun laivareissu sekoitti koko viikonlopun ohjelman ihan uusiksi, joten perjantaina ei jäänytkään enää illalla aikaa istua koneelle kirjoittelemaan, mutta korjataan se nyt heti viikon aloitukseksi :)

Kiitos hirmuisen paljon linkeistä blogeihinne, joka kerta on vain niin ihanaa löytää uutta luettavaa ja päästä näkemään kuinka paljon onkaan erilaisia blogeja ja niiden kirjoittajia. Blogeja tuli vielä sopivasti, joten päätin esitellä nämä kaikki 15 blogia, eihän näistä osannut valita vain osaa esille. Kirjotin muutamalla lauseella mitä blogeista bongasin ja linkit löytyvät heti kuvakollaasien alta.  Löytyykö teidän lukulistoille näistä uusia luettavia ? Kivaa maanantaita teille kaikille ♥


Ihastuin Jennin blogissa ehdottomasti valokuviin ja arkiseen tyyliin. Jenniltä löytyy makeita reseptejä, ostosten esittelyä ja ihanaa vauvantuoksuista arkea. Aivan ihastuttavaa luettavaa ja varmasti luettavaa ihan jokaiselle ♥ täällä ainakin yksi joka on hurahtanut vähän kaikkeen vauvantuoksuisiin hömpötyksiin :D


Selinan blogi oon seurannut jo muutaman vuoden ajan ja en voi kun olla ilonen että näin hienon ihmisen blogia saa lukea ♥ Ihana tyyli kirjoittaa ( ja huomatkaa toi ihana murre ;) ), paljon diy-juttuja, ihania kuvia ja voi tuo ihana koiruus ! Selina tekee myös paljon videoita ja alkoi kirjoittaa uutta kauneuteen liittyvää blogia, johon linkki löytyy tuolta blogista.


Tän neitokaisen blogia oon lueskellut myös jo vuosia ja Emiliasta on myös tullut mulle yks tärkeistä ystävistä mun elämään ♥ voiko tarpeeksi sanoa, kuinka mä ainakin salaa kadehdin noita pitkiä tummia hiuksia ;) maukkaita ruokakuvia, ihana kirjotustyyli, ihastuttavia asukuvia ja niin paljon hyvää mieltä :')


Lauran ihana lifestyle blogi täynnä ihania valokuvia, maukkaita leivonnaisia, asuja ja aivan ihastuttavia luontokuvia :) Arkisista asioista ihanalla kirjoitustyylillä.


Sini on kirjoitellut blogiansa vasta muutaman kuukauden ajan, mutta blogista välittyy jo nyt intohimo kirjoittamista ja valokuvausta kohtaan. Blogista löytyy niin ihania ruokareseptejä, kosmetiikka esittelyä kuin tavallista arkea, ennen kaikkea mä tykästyin noihin valokuviin ;)


Linkin takaa löytyy ihanan Jonnan lifestyle blogi, josta löytyy ihania valokuvia, hempeitä värejä, reseptejä  ja ihana kirjoitustyyli. Tavallista arkea kuvailtuna mielenkiintoisesti ja erityisesti pakko mainita, että mä löysin pelastuksen mun valkoisten conssien puhdistamiseen ;) huh !


Minnan blogista löytyy aina vain niin ihania ja makeita kuvia että ♥ Blogista löytyy ihania herkkureseptejä, asuja, ostospostauksia ja valoisia valokuvia. Ihanan monipuolinen lifestyle blogi.


Hennan ihanan rento tyyli kirjoittaa saa mut ainakin jäämään vaan lukemaan ja lukemaan lisää. Kivasti vaihtelevat aiheet tuo hyvin monipuolisuutta ja hauskoja postausaiheita löytyi hyrjasti :)


Roosan blogista pomppaa heti esiin ihana vaalea banneri ja raikkaat valoisat kuvat. Tunnelmallisia asukuvia, upeita maisemia, kosmetiikkaa ♥ mä haluan myös korostaa tässäkin blogissa ihanaa kirjoitustyyliä, koska mä arvostan sitä todella paljon varsinkin kun uutta blogia etsin.


Minnan blogia oonkin seurannut jo useamman vuoden ajan ja en voi kun kerta toisensa jälkeen ihailla noita ihan mielettömiä kuvia ♥ osa kirjotuksista on välillä syvällisempiä ja saa aina hetkeks miettimään asioita taas ihan uudestaan, myös niitä ihan arkisia kirjotuksia löytyy myös ;)


Petran blogin banneri kiinnittää mahtavasti huomiota heti blogiin mentäessä. Tykästyin kovasti Petran tekemiin leffavinkkeihin ja matkapostauksiin, valoisiin kuviin, ruokaresepteihin ja rentoon tyyliin koko blogissa :) 


Kiian blogista löytyy vaaleita ja raikkaita kuvia, ihanan arkisia asioita, inspiraatio kollaaseja, sisustusta ja asuja :) todella mukaansa tempaava blogi.


Saanan blogista löytyy rentoa arkea ja todellakin ajatukset pois vieviä postauksia. Ihastuin blogissa ensin banneriin ja lopulta myös kivaan kirjoitustyyliin :) 


Petran blogista löytyy herkullisia reseptejä, herkullisia kuvia, ostosten esittelyä ja asuja :) Rento fiilis välittyy ja banneri on myös todella ihanasti toteutettu.


Jennyn blogi on kivan arkinen, josta löytyy ihania maisemakuvia, mä taisin erityisesti tykästyä kaikkiin talvisiin kuviin vaikka ei kai tähän aikaan vuodesta enää saisi niitä edes katsella ;) arkisia asioita hyvin kirjotettuna.


26 kommenttia:

  1. Kiva postaus - pitääpä tutustua näihin kun on aikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsit, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa kaikki :)

      Poista
  2. Ihanaa oli löytää tästä postauksesta oma blogi - kiitos Emilia kauniista sanoista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Laura, kirjotat niin ihanaa blogia että kiitos vain itselles ♥

      Poista
  3. Voi, kiitos paljon Emilia!♥ Oli mukava yllätys löytää oma blogi tästä. :) Pitääpä tsekata myös nuo muut blogit, jos vaikka löytäisin itselleni luettavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan itelles kun linkkasit sun blogin, ihanaa luettavaa :) ehdottomasti kannattaa kattoo noi muutkin blogit, varmasti löytyy jotain uutta lukulistalle :)

      Poista
  4. Apua kiitos ihan hurjasti!❤️ Pitää käydä kurkkaamassa noi muutkin blogit! Kiitos vielä noista ihanista sanoista(-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana nähdä että ilahduit, kiitos itelles Petra kivasta blogista ♥ kannattaa ehdottomasti kurkata muutkin blogit :)

      Poista
  5. heh, hassua miten montaa blogia noista itsekin luen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, meillä on niin samanlainen maku noitten blogien suhteen että löytyy varmasti monia samoja ihania blogeja ;)

      Poista
  6. Eikä, kiitos ihan hurjasti! <3 Kauniita sanoja oot kirjoittanut :) Täytyy kurkata noi muutkin blogit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, ihana blogi sulla on ♥ kurkkaa ihmeessä jospa löytyis lisää luettavaa myös sulle :)

      Poista
  7. Apuaaa kiitos paljon !! ♥

    VastaaPoista
  8. Ihana kun teit tällaisen postauksen, tosi mielenkiintoisen oloisia blogeja ja muutama noista päätyikin lukulistalle :)

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ompas kiva kuulla että tykkäsit tästä postauksesta ja vielä kivempi kuulla että löysit uutta luettavaa :)

      Poista
  9. Vooi muruu, sä oot munki blogin tänne änkeny mukaan ;)<3 Löysin itekin uutta luettavaa! ihme että vauvablogit on ihanaa luettavaa, mitäs me kuumeiset 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei tottakai, ei sitä voi pois jättää vaan sen takia, että oot mun kaveri ;)♥ mahtava kuulla, uudet lukemiset on aina parhautta :) haha no nimenomaa, kauhee kuume onkin ;D

      Poista
  10. Voi kiitos rakasmuruinen!<3 :') miun pitää löytää inspis taas uudestaan kirjoittamiseen! Tai siis juttuja olisi mutta kun ei aina tiijä miten kirjoittaa :'D videoiden tekokin takkuilee, mutta tänään sain taas uuden pätkän kuvattua ja huomenna tunkaisen sen blogiin :D ihanaista loppuviikkoa ihanuus!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ihanuus siellä ♥ kyllä se innostus sieltä taas joku päivä oikein kunnolla tulee, ei aina tarviikkaan jaksaa / olla motivaatiota :) kirjottelet sit kun siltä tuntuu, kyllä lukijat odottaa ! Niin ja tänäänhän sä ootkin jo päivittänyt blogiin videota ;) oikein ihanaa loppuviikkoa myös sulle murunen sinne ♥♥

      Poista
  11. Heeeei mun blogi! kiitos tosi paljon tästä :) ♥

    VastaaPoista
  12. Oi että kiitos kun olit minunkin blogini ottanut tähän mukaan! ♥

    VastaaPoista
  13. Kiva löytää oma blogi tästä, kiitos paljon! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, ehdottomasti esittelyn arvoinen myös sun blogi ♥

      Poista