2. lokakuuta 2015

OCTOBER


Mikä ihana syksy ja mikä ihana fiilis avata bloggeri kirjoittamisen muodossa. Melkein kuukauden oli tämä blogi hiljaisena, mutta nyt alkaa pikku hiljaa elämäntilanne olla sellainen, että aikaa jää myös itselle ja itselle tärkeille asioille. Nyt muuton myötä mun työpäivistä tuli yli 12 tuntisia sillä pelkkiin matkoihin menee niin paljon aikaa... ensi kuun alusta alan kuintekin tehdä vain paria työpäivää viikossa, oon tainnut huokaista ja ehkä pari onnenkyyneltä tirauttaa tän uutisen kuullessani, tää kuukausi menee nopeesti !
Kirjoittelin viimeksi muuton alla ja nyt siitäkin on menty kuukauden päivät eteenpäin. Myönnetään, että kerran on tullut pieni kaipuu edelliseen asuntoon, mutta kyllä nää isommat neliöt vie nopeasti voiton ;) pieniä juttuja puuttuu tietysti edelleen ja monta suunnitelmaa on vielä toteuttamatta, kaikki kuitenkin pikku hiljaa paikoilleen ja ehkä pientä kurkistusta tänne voisi olla luvassa vähän lähempänä talvea.


*Takki - täältä 
 *Neuletakki - täältä  
*Housut - täältä

Meinasin ensin, että olisin avannut teille vähän tän hetkistä elämäntilannetta kunnolla tässä postauksessa, mutta tulin kyllä heti toisiin aatoksiin. Päivittäin kun joutuu miettimään työjuttuja niin en välttämättä halua enää puida niitä täällä. Mun tän syksyn suurin tavoite on saada blogi takaisin mun arkipäiviin ja luoda tänne kunnolla positiivinen, monipuolinen ja raikas tunnelma, jonne myös mun on hyvä tulla hetkeksi pakoon velvollisuuksia. 
Onhan tää syksy tuonut ja tulee tuomaan paljon hienoja juttuja. Sain tän ihanan yhteistyömahdollisuuden, loppukuusta suunnataan taas Blogger's inspiration day:hin ja joulukuun alkuun varattiin liput Antti Tuiskun keikalle !

Pitihän tääkin postaus tulla kirjoittamaan jo viikko sitten, mutta sairastuin flunssaan, josta en oo parantunut vieläkään... fiiliksiä tää ei kyllä vielä oo musertanut. Ihanaa viikonlopun alkua kaikille ihanaa, että ootte vielä mukana.

* saatu blogin kautta yhteistyönä DefShop

8 kommenttia:

  1. Hei ihania noi vaatteet, varsinkin toi takki sopii sulle älyhyvin <3 Ihan mahtavaa, että ootte menossa Antti Tuiskun keikalle! :) Mäkin niin haluisin :p Kivaa viikonloppua sinnekin ja pikaisia paranemisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri, toi takki tosiaan on yks ihanimmista mitä multa löytyy :) pitkään etin vastaavaa, mutta nyt onneksi sellaisen sitten löysin ♥ oli kyllä niin ihme, että saatiin vielä liput, mutta onneks.. onhan se ihana nähdä :p Ihanaa alkanutta viikkoa sinne :)

      Poista
  2. Ihana Emilia <3 Kauniita kuvia ja kiva lukea kuulumisiasi :) Tuo vaaleansininen takki on vaan niin täydellinen!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ toi takki on kyllä yksiä suosikkeja mitä on, tulee varmasti hyvään käyttöön ;)

      Poista
  3. Tosi kivan näköinen takki ja ihana lukea taas postauksiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana kuulla :) ihana olla taas kirjoittelemassa kun jää aikaa sillekkin :)

      Poista
  4. Hihii, ompas ihania kuvia mun murusesta<3 Meillä on kyllä tulossa paljon kaikkee ihanaa ja kivaa nyt syksyllä ;-* Ja heti kun sun työtilannekkin rauhottuu, niin lupaan että fiilis nousee vaan entisestään ;) Pidetään ihania lelivonta-aamuja ja tehään brunsseja, mennään kuvaan asuja ja saunotaan iltasin.. ♥ Hitto miten sain ton kaiken kuulostaan noin ihanalle :')!? P.S. Mulla on kauhee iksu sua, eihän ollakkaan nähty torstain jälkeen ;)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli vaan niin hyvä kuvaaja, että tais sillä onnistuakkin ;) totta puhut, kyllä se fiilis kohenee heti kun pahin stressi helpottaa :) sait ton kaiken tosiaan kuulostaan aika ihanalle, miten maltan oottaa ens kuuta ♥ nii mullakin on iksu sua, kauheen pitkä aika kun ollaan viimeks nähty :o (vesinauru hymiö tähän väliin ;D )

      Poista